Valahogy így karácsony tájékán elhagyott az ihlet, úgyhogy egy archív anyagot választottam, hogy erre a hétre is legyen olvasnivaló. Illetve talán vannak olyanok, akik később kapcsolódtak be a Kiserdő életébe, számukra is érdekes lehet. Meg nosztalgiából is.

Szemétbe fullad a magyar táj

Ezzel a cikkel indult el a mi Kiserdőnk az országos hírnév felé, ugyanis egy ismert blog segítségének köszönhetően felkerült az írásunk egy egész napra az index.hu internetes hírportál címlapjára. Ennek köszönhetően talált ránk többek között a Zöld Pók Alapítvány, akik aztán egy kisfilmet is készítettek rólunk, országos példaként állítva minket az illegális szemetelők elleni küzdelemben.

Alább a cikkben is megjelenő képek a mi szép kis falunkról illetve környékéről:

https://m.blog.hu/ki/kiserdo/szod01.jpg

https://m.blog.hu/ki/kiserdo/szod02.jpg

https://m.blog.hu/ki/kiserdo/szod03.jpg

https://m.blog.hu/ki/kiserdo/szod04.jpg

https://m.blog.hu/ki/kiserdo/szod05.jpg

https://m.blog.hu/ki/kiserdo/szod06.JPG

https://m.blog.hu/ki/kiserdo/szod07.jpg

https://m.blog.hu/ki/kiserdo/szod08.jpg

https://m.blog.hu/ki/kiserdo/szod09.jpg

https://m.blog.hu/ki/kiserdo/szod10.jpg

https://m.blog.hu/ki/kiserdo/szod11.jpg

https://m.blog.hu/ki/kiserdo/szod12.jpg

 

U.i:

Tartozom még egy leírással, hogy hogyan lehet ide a honlapra bejelentkezni, és az írásokhoz hozzászólni, amit aztán Dóri szétküld sok embernek. Megírom, még az idén. Ennyit tudok ígérni, sajnos nagyon béna vagyok használati utasítások megírásában.

No de legalább addig is gyűlik-gyűlik itt a tartalom, így az idetévedő új olvasók majd jól ideszoknak és visszajárnak.

Egyébként szoktam nézegetni a letöltési statisztikákat, és azért már most sem vagyunk olyan rosszak. Most már elértük azt, hogy minden nap ellátogat legalább egy ember az oldalra, de volt olyan nap, amikor 58! letöltés érkezett, amikor az illegális szemetelőről cikkeztünk, aki később el is hordta a cikk hatására a szemetét.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása