1. Létrejöttünk!

2011.11.04. 21:34

Hát itt vagyunk kedves barátaim! Létrejöttünk!

No persze a Kiserdő.hu egyesület hivatalos jogi megalakulására még várnunk kell, szerintem az egyesület létrejöttét nyugodtan datálhatjuk a múlt szombati faluházi batyus bulitól. (2011. október 29.)

Több mint egy éves munka, szerveződés vezetett oda, hogy egy nagyon szuper társaság alakult ki. Buliztunk együtt egy nagyon nagyot. Ha jól számoltam, 14-en voltunk, bár volt aki csak a hatodik pálinka után érkezett, így elképzelhető, hogy rosszul emlékszem. :)

A buli mottója akár ez a szám is lehetne:

Most pedig arra kérnék mindekit, hogy regisztráljatok itt: https://indapass.hu/regisztracio/bloghu/?redirect_to=http%3A%2F%2Fblog.hu%2Fadmin, hogy mindenki aktív tagja lehessen weboldalunknak, és eme kommunikációs blogfelületnek, ahol egykönnyen tudjuk tartani a kapcsolatot egymással és a nagyvilággal.

Ha ez megvan, üzenjen be ide mindenki egy helló-val alább a szólj hozzá linkre kattintva, hogy meghívhassam tagnak. A tagság előnye, hogy a titkos társalgószobában is tudunk írni egymásnak úgy, hogy azt a közösségen kívül más nem látja.

Továbbá tagként mindenki hozzáférhet a szerkesztőfelülethez, így bárki tud itt saját cikket, bejegyzést is írni, illetve e-mail értesítőt kap, ha valaki kommentelt valamit.

Na elsőre most ennyi. Majd még írok a héten egy kis beszámolót a múlt heti buliról, beszúrva jó sok fotót, hogy megmaradjon az utókornak és emléknek. Meg majd a következő szemétszedést is szervezhetjük itt is.

A célom egyébként az lenne, hogy minden héten frissüljön valamivel az oldal, hogy fennmaradjon a folyamatos érdeklődés a weboldal és a Kiserdő iránt.

Lesznek itt majd helyzetjelentések a projekt aktuális állásáról, élménybeszámolók rendezvényeinkről, eseményekről, de szervezhetünk majd itt szemétszedést (remélhetőleg erre már csak kevésszer lesz szükség). Vagy például szervezhetünk majd itt kirándulásokat is a Kiserdőbe.

Ezenkívül ha nagyon nem bírok magammal, lesznek itt majd írások a Kiserdő tágabb környezetéről, Sződről is, valamint esetleges követendő jó példákról messzebbi tájakról, akiktől tanulhatunk. Aztán persze ez a kezdeti lendületem csak akkor fog kitartani, ha ti is aktívak lesztek, és hozzászóltok mindenhez.

Szóval írjatok mihamarabb, és mennek a meghívók. Valamint terjesszétek létezésünket iwiw-en, Facebook-on sződi és környéki ismerősöknek, hogy felduzzaszthassuk közösségünk taglétszámát, és mindenki tudomást szerezhessen rólunk, és kapcsolatba léphessen velünk és a Kiserdő.hu egyesülettel.

Végezetül egy kép az őszi kiserdőről:

https://m.blog.hu/ki/kiserdo/kiserdo1.jpg

 

Akkor tehát írjatok!

Szerző: admin_kiserdo

7 komment

Címkék: kiserdo

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adri_kiserdo 2011.11.04. 22:10:47

Helló!
Jó lett ez a blog lap, és tetszik nagyon a www.kiserdo.hu is.
Én még így soha nem tartottam kapcsolatot senkivel, de Zoli szerint ez nagyon jó módja a kapcsolattartásnak, adott témáról való csevegésnek, egyeztetéseknek.

admin_kiserdo 2011.11.04. 23:08:27

No persze itt kellett álljak Adri háta mögött 'ostorral' a kezemben, hogy regisztráljon, és hozzászóljon valamit a témában. :)

Minden kezdet nehéz, de végül is sikerült. :) Tudjuk be ezt a késői időpontnak, de remélem azért a többiek lelkesebbek lesznek.

Küldöm is a meghívót! Adri már láthatja a titkos dolgokat amit a Társalgóba írtam. (Jobb fölső sarok)

admin_kiserdo 2011.11.05. 00:01:41

Közben így magamban borozgatva arra jutottam, hogy kell még alakítani a jogosultsági dolgokon.

Például ha célközönség lesznek az iskolások is, akkor nem feltétlenül előnyös, amikor elolvassa az iskolaigazgató, vagy akár a diákok is, hogy hány pálinkát ittam a buliban. A képekről nem is beszélve. :)

Szóval valószínűleg az ilyen jellegű írásokat is betesszük majd a titkosba, hogy csak mi lássuk, akárki ne olvashassa el.

A nyilvánosba meg majd csak a konszolidált, mosolygós dolgok kerülnek.

Egyelőre itt hagyom, úgyis csak ti olvassátok. Remélhetőleg.

Karoliny Anna 2011.11.05. 18:42:59

Sziasztok!

Grat az oldalhoz!
... és jó a Pálinka dal :-)
Panka

Adri_kiserdo 2011.11.05. 19:15:51

@Karoliny Anna:

Szia!

Küldtem is a meghívót! Ha aktiválod, utána hozzáférsz a bal fölső sarokban a nem nyilvános tartalmakhoz is, valamint értesítést kapsz minden új kommentről.

Valamint szerkeszthetsz is cikket. :)

Adri

Let'show 2011.11.05. 21:49:37

Sziasztok!
Szuper lett.
Zoli!
Téged láttalak ma a 2-és út mellett a susnyásban? Mit csináltál Te ott?
laci

Dóri_Kiserdő 2011.11.07. 16:50:00

Sziasztok!
...és sikerült nekem is regisztrálni!
Ügyik vagytok, hogy létrehoztátok ezt!
A mai téma: Kinek van még pálesze?
Nekem gyanus Gyöngyvér, mert mostanában nem hallottam róla... A bulin is lufinak álcázta magát! Láttátok a képeken? Nem semmi, ahogy rejtőzködni tud!
Dóri
süti beállítások módosítása